NYHETER

Här finner du senaste nytt från oss!

 

Actsec förvärvar AB Svensk Skolsäkerhet

October 18, 2017

Sedan i somras har vi fört diskussioner och nu är det äntligen klart, Actsec förvärvar bolag i Göteborg.

Vi kan stolt meddela att AB Svensk Skolsäkerhet numera finns under vårt paraply. Vi utökar, genom förvärvet, vår leveransförmåga av säkerhetstjänster och geografiska närvaro med kompetent och dedikerad personal, samt kontor, även i Göteborg.

Bakgrunden till förvärvet är att vi, precis som AB Svensk Skolsäkerhet länge känt en stark vilja att stödja skolor och dess personal i deras viktiga uppdrag att kunna utbilda våra barn. Vi vill bidra till att lärandet kan ske i trygga och säkra miljöer för både elever och pedagoger. Vi har genom förvärvet möjlighet att erbjuda ett unikt koncept för att göra just detta. Det som AB Svensk Skolsäkerhet lyckats med och som ligger i linje med vår målsättning med utbildningar är att det inte bara blir en punktinsats, utan verkligen leder till förändring. Vi gör det genom att personal med unik bredd, skapar och genomför utbildningar utifrån pedagogisk grund. Besök oss gärna på svenskskolsakerhet.se

Nya konsulter förstärker Stockholmskontoret

October 18, 2017

Under hösten har vi nöjet att meddela att vi har stärkt vår leveranskapacitet i Stockholm med två nya seniora säkerhetskonsulter. Terje Steisjö med bakgrund från militära specialenheter och utlandstjänstgöring kommer närmast från ÅF Technology AB där han jobbade som säkerhetskonsult. Mats Bygdeman med lång bakgrund som polis, kommer närmast från SÄPO.

Besök Terjes LinkedIn-profil för mer information.

Besök Mats LinkedIn-profil för mer information.

Please reload

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 Actsec Group AB.