© 2019 Actsec Group AB. 

Olofssons Bil är en av Stockholms ledande återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda och inkluderar idag 4 stycken moderna anläggningar söder om Stockholm. Olofssons Bil är inne i en expansiv fas där verksamheten skall utvecklas och inom ramen för detta har Olofssons Bil valt att bygga upp ett systematiskt säkerhetsarbete tillsammans med Actsec.

BAKGRUNDSKONTROLLER VID REKRYTERING!

Med 11 miljoner förmedlade biljetter/år, 25 000 evenemang och 15 000 000 unika webbesökare är Ticketmaster Sveriges och Nordens största marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik & nöje. Läs mer om Ticketmaster här.

 

Actsec och Ticketmaster i Sverige har inlett ett samarbete avseende bakgrundskontroller för sina nyrekryteringar

”Actsecs personal och verksamhet är professionell och flexibel, vilket krävs för vår typ av verksamhet. Vi ser med stor tillförsikt fram emot vårt säkerhetssamarbete med Actsec.”

Pernilla Lindström - HR manager Nordic

Genom att ansvarsfullt investera och förvalta buffertkapitalet, bidrar AP3 till att säkra den svenska allmänna pensionen för nuvarande och framtida pensionärer.


AP3 är en av fem AP-fonder vars uppdrag är att bidra till att värdesäkra den svenska allmänna pensionen för nuvarande och framtida pensionärer. Vårt uppdrag innebär att ansvarsfullt investera och förvalta buffertkapitalet.

Actsec stöttar sedan en tid tillbaka AP3 i sitt systematiska säkerhetsarbete genom olika typer av förebyggande utbildningar och revisioner